Assortiment
Disclaimer

Bij het creëren van onze website wijvallei.nl betrachten wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Ondanks alle inspanningen bij het zo compleet mogelijk maken van deze website kan het voorkomen dat er informatie op de website staat vermeldt die is veroudert of onjuist is. wijvallei.nl en haar initiatiefnemers kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor dergelijke voorvallen.

Schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruiken van informatie die vermeldt staat op deze site leggen wij dan ook uitdrukkelijk naast ons neer. Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Niets uit de teksten of afbeeldingen die op deze website gepubliceerd staan mag zonder schriftelijke toestemming van wijvallei.nl openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, overgedragen of verveelvoudigd. wijvallei.nl heeft geen zeggenschap over de inhoud van websites en/of informatiebronnen van derden waar mogelijk via een link/verwijzing in de vorm van een href naar wordt verwezen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie.

Voor vragen of opmerkeing met betrekking tot deze website kunt u contact op nemen met de webmaster via info@wijvallei.nl