Assortiment
Over ons

Wijnvallei.nl is een wijnwebshop met een groot aantal wijnen, champagnes en accessoires. Via deze site kunt u o.a. losse flessen wijn, wijnen in luxe verpakkingen, wijnpakketten en proefpakketten bestellen.

Wijnvallei is naast een webshop ook een wijnvergelijker. De assortimenten van verschillende wijn en champagne leveranciers worden namelijk met elkaar vergeleken. Op onze site vindt u de beste, lekkerste en origineelste wijnen en champagnes van deze leveranciers terug.

Het grote aanbod van Wijnvallei is gesorteerd in verschillende categorieën zoals rode wijn, witte wijn, rosé wijn, huiswijn, champagne en port. Door deze categorieën wordt de navigatie door de website erg gemakkelijk en vindt u snel wat u zoekt.

De wijnen en champagnes op deze site zijn ook ideale cadeaus en geschenken. Wilt u dus iemand een wijngeschenk of wijnpakket cadeau doen, kijk dan gerust eens rond in de online wijnwinkel van Wijnvallei.nl.

Als u eenmaal een lekkere fles wijn / champagne voor uzelf of iemand anders heeft gevonden, kunt  u hem bestellen. Tijdens de bestelling zult u doorverwezen worden naar de leverancier van het desbetreffende product, hier kunt u dan de bestelling en betaling afronden.